Learn about our Team

Suntem Dana si Vlad Bostina, arhitecti si designeri iar arhiDOT design este biroul nostru de arhitectura. Fie ca este vorba de imaginea  unei cladiri, de amenajarea unui spatiu sau de conceptia unui obiect urmarim intotdeauna un design  avangardist, de cea mai inalta calitate care sa imbine cerintele individuale ale fiecarei teme cu cele mai noi tendinte in domeniu. Promovam un design pur, compozitii curate fara artificii inutile. Cautam perpetuu sa inovam, prin folosirea neconventionala de forme si materiale incurajnd in acelasi timp grija fata de resursele planetei. Credem in idei, forme si solutii ce contribuie la o ambianta de cea mai buna calitate care sa ne faca vietile mai bune, mai senine, mai vesele.  “NoTime” brandul nostru de design reflecta aceasta filosofie, prin piese nonconformiste si pline de personalitate.

Vlad Bostina

Vlad Bostina

Designer

Solutii inteligente si inovatoare, in urma unei analize din toate unghiurile. Asta inseamna pentru Vlad Bostina un proiect de arhitectura sau design. Si-a facut studiile la UAUIM, absolvind Facultatea de arhitectura in 2002. A lucrat in diferite domenii ale acestei profesii: proiectare, amenajari interioare, design de mobilier si obiect, scenografie , grafica. Aceasta pregatire multidisciplinara ii da posibilitatea sa poata gasi rezolvari nesteptate, printr-o viziune mai ampla asupra fiecarui subiect abordat. Impreuna cu Dana Bostina infiinteaza in 2005 biroul de arhitectura arhiDOT design. Gasirea celei mai bune solurtii atat pentru proiectele noastre cat si pentru piesele de design este preocuparea sa.

Dana Bostina

Dana Bostina

Designer

Pentru Dana Bostina, arhitectura si designul sunt o pasiune din copilarie. Inca de atunci a fost fascinata de misticul proces al creatiei. A absolvit UAUIM, Facultatea de Arhitectura in 2002 si de atunci lucreaza in domeniu. A acumulat o vasta experienta in proiectarea de arhitectura si designul de obiect .Ca sef de proiect, Dana stapaneste foarte bine toate etapele din realizarea unei constructii precum si coordonarea tuturor specialitatilor implicate. Din 2005, impreuna cu Vlad Bostina infiinteaza biroul de arhitectura arhiDOT design. Ca senior-architect, Dana este implicata in solutionarea si desfasurarea proiectelor de arhitectura contractate de firma, iar designul de obiect il face cu pasiune.